Tο πιο αριστοκρατικό Candy Bar

Κάτι που απασχολεί όσους θέλουν μία φροντισμένη και εντυπωσιακή εκδήλωση είναι ένα όμορφο candy bar. Candy bar μπορεί κάποιος να θέλει να κάνει σε βάφτιση, σε δεξιώσεις και σε γενέθλια.

Τα πιο σημαντικά που πρέπει να προσέξουμε να έχει ένα candy bar είναι όμορφα και λαχταριστά γλυκά  καθώς επίσης πιο εντυπωσιακό στολισμό. Ο στολισμός με pampas grass δίνει την πιο αριστοκρατική νότα που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

 

Πρώτα από όλα πρέπει να διαλεχθούν τα γλυκίσματα ή και τα ποτά που θα έχει πάνω το candy bar για να αντιληφθούμε τον χώρο που απομένει για τα λουλούδια. Σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμος χώρος μπορεί να τοποθετηθεί στο κέντρο του candy bar ένα μεγάλο στεφάνι με pampas grass και στο κέντρο αυτού να τοποθετηθεί η τούρτα ή το κυρίως γλύκισμα. Επίσης μπορούν να τοποθετηθούν βάζα με pampas grass είτε πάνω στο candy bar  είτε μεγάλα βάζα ή καλάθια με pampas grass στο πάτωμα δίπλα προσδίδοντας μεγαλύτερο ύψος.

 

 

Η ιδιαιτερότητα των Pampas grass να διατηρούνται και ως αποξηραμένα άνθη είναι ακόμα μια σημαντική ιδιότητα που προσφέρει ο στολισμός με Pampasgrass. Οι μελλόνυμφοι μπορούν να διακοσμήσουν μετά και το νέο τους σπίτι χρησιμοποιώντας τα Pampas grass είτε σε βάζα είτε επιτοίχια (για παράδειγμα τις βάσεις των λαμπάδων).

 

Σχετικά άρθρα